Gratis workshop                 Gratis materiale                   PLP kursus                    Kontakt os                   FAQ
Bogforsiden-Gør det du er bedst til


Forsiden
       Om bogen
           Forfatterne
            Uddrag
           Anmeldelser
       Presse
Køb bogen

> Se referencer fra PLP deltagerne

> Tilmeld dig PLP uddannelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Trin til Personlig ledelse med New NLP™

Uanset om du har læst bogen eller ej, kan du få de færdigheder og værktøjer, som bogen beskriver. Det er ledelses- og kommunikationsfærdigheder, som vi træner ledere og medarbejdere i i danske og udenlandske virksomheder på vores lederuddannelse - Personal Leadership Program - PLP™.


Personal Leadership Program - PLP™
Fokuser på hvem du er, og hvad du ønsker!

Personal Leadership Program - PLP™ drejer sig essentielt om, at du bliver bevidst omkring dine mål her i livet, at du tilegner dig de teknikker, der skal til, for at du når dine mål, og at du bliver i stand til at kunne hjælpe andre med at nå deres mål. Uanset om du leder dig selv eller andre, vil PLP™ tage dig ud på en rejse, som begynder med opdagelsen af dine personlige styrker, og bygger på det, du allerede er god til i dag. PLP™ vil også lære dig, hvordan du kan fokusere din indsats, så du når dine mål.

PLP™ er designet specielt til ledere, der arbejder med kommunikation, og som gerne vil have deres medarbejdere til at blive bedre til at motivere sig selv og andre. Hvis du arbejder professionelt inden for salg, marketing, coaching eller ledelse, vil dette kursusprogram være særlig velegnet for dig. Du vil ikke blot udvikle og for bedre din personlige ledelsesstil inden for din profession, men også opbygge dine færdigheder inden for kommunikation samt styrke din karisma og evne til at udøve indflydelse på andre - både i dit professionelle liv og i dit personlige liv.


Personal Leadership Program I - PLP I
PLP™ & NLP™ Practitioner

Personal Leadership Program II - PLP II
PLP™ & NLP™ Master Practitioner

Personal Leadership Program III - PLP III
PLP™ Business Coach

Personal Leadership Program IV - PLP IV
PLP™ Professional Coach & Mentor

 

... Se yderligere information på PLP Kursusprogram