Gratis workshop                 Gratis materiale                   PLP kursus                    Kontakt os                   FAQ
Bogforsiden-Gør det du er bedst til


Forsiden
       Om bogen
           Forfatterne
            Uddrag
           Anmeldelser
       Presse
Køb bogen

> Se referencer fra PLP deltagerne

> Tilmeld dig på gratis workshop

 

> Tilmeld dig PLP uddannelse

 

 

 

 

 

 

> Køb bogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmeldelser

Her kan du læse, hvad et udsnit af vores læsere synes om bogen.

"Gør det du er bedst til" leder dig genialt og legende let ind i en ny verden af fantastiske muligheder for personlig udvikling og udvikling af dig som leder.

Hver gang jeg åbner bogen - og den kan med fordel læses flere gange - ser jeg nye sider og veje folde sig ud for mig i min søgen efter den personlige ledelsesadfærd, når den er allerbedst. Og det virker. Citater, fortællinger og bogens referencer vidner om en dyb indsigt i menneskelig adfærd og teorierne bag New NLP, og bogen fastholder alligevel fokus på, hvad skal der til, for at det også virker for dig.

Jeg venter spændt på bind 2.

- Erik Schwensen, Afdelingschef,
Hærens Føringsstøtteskole ved Bülows Kaserne

 

At blive god til at gøre det jeg er bedst til, er for mig en proces og en rejse, der udover konkret viden og værktøjer også kræver inspiration og motivation. Med denne bog har jeg altid en ”motivationspille” i nærheden, som oven i købet er en fornøjelse at sluge.

- Jesper R. Hansen, Kvalitetschef, thy:data
thy_data_logo

 

Bogen giver dig en spændende indføring i NLP og ikke mindst Acuity Worlds særlige tilgang til personlig ledelse. Personal Leadership Spiral og New NLP er fantastiske værktøjer der kan anvendes som coach og leder samt i din egen ledelse af dig selv. At starte med det der virker - virker fantastisk!

- Kasper Bas Svendsen, Chefkonsulent,
Dahl & Kjærgaard Human Resources
Dahl_&_Kjærgaard_logo

 

 

Bogen er velskrevet, og den byder på interessant læsning. Historien bag NLP, krydret med forfatternes egne oplevelser og flotte figurer, giver læseren en indsigt i NLP, men også lyst til at lære mere. Den giver også de første grundlæggende værktøjer til at læseren kan give sig i kast med ”New NLP”.

- Henrik Schalech, HR-udviklingskonsulent, L’EASY

 

Gør hvad du er bedst til. En inspirerende bog, der med et andet syn på tilgang til ledelse, åbnede mine øjne endnu mere mod, at tage udgangspunkt i det der virker. En god sammensætning af teori, egne erfaringer, referencer til andres gode resultater. En bog der giver god inspiration i dagligdagen.

- Erik Brender, Manager, Vestas Wind Systems

Læs også mere om executive coaching på Acuity World, hvor der er mange gode artikler og kurser inden for ledelse.