Gratis workshop                 Gratis materiale                   PLP kursus                    Kontakt os                   FAQ
Bogforsiden-Gør det du er bedst til


Forsiden
       Om bogen
           Forfatterne
            Uddrag
           Anmeldelser
       Presse
Køb bogen

> Se mere om Henrik Wenøe

> Kontakt Henrik Wenøe

Henrik Wenøe

Henrik Wenøe, B.Sc. og HD i Afsætningsøkonomi, er administrerende direktør og Executive Coach i Acuity World ApS og certificeret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™.

Henrik har over 20 års erfaring med ledelse, salg, kommunikation bl.a. fra sin tid som nordisk salgschef i en større dansk biotech-virksomhed. I de sidste 10 år har Henrik årbejdet intensivt med at undervise og coache ledere og medarbejdere i New NLP, hvor der fokuser på det, der virker og det, du er bedst til. De erfaringer danner i dag grundlag for hans arbejder som executive coach og træner samt forfatter.

Henrik har de seneste par år været formand for Dansk NLP Forening, hvor han arbejder for at øge kvaliteten og synligheden af NLP i Danmark. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og siden trænet med Dr. Richard Bandler, Dr. John Grinder, Dr. John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Dr. Stephen Giligan. Siden 2000 er Henrik blevet stærkt inspireret af det arbejde, som Dr. Joseph Riggio har lavet, bl.a. med udvikling af Soma Semantic™ Modeling og The Mythogenic Self® Process.

 

Jesper LemmichJesper Lemmich, Ph.D. er forfatter og arbejder til daglig som leder af en forskningsafdeling i en større dansk teknologi-virksomhed.

Han har gennem mange år arbejdet med ledelse på mange forskellige planer og i mange forskellige sammenhænge, lige fra high-performance team- og projektledelse til faciliterende personaleledelse. I de senere har han specielt fokuseret på implementering af Personal Leadership Spiral i forhold til ledelse af mellemledere, der både skal kunne lede sig selv og andre. Jesper er certificeret New NLP Business Coach fra Acuity World ApS og har siden modtaget træning hos Dr. Richard Bandler, Dr. John Grinder og Dr. Joseph Riggio.

 

Andre bøger og produkter af samme forfatterne

Henrik Wenøe og Jesper Lemmich, Do what you do best, Acuity World Press (2008)

Henrik Wenøe og Jesper Lemmich, Single På Sidste Vers, Acuity World Press (2006)

Henrik Wenøe, Single På Sidste Vers CD, Acuity World Press (2007)

Henrik Wenøe, PLP Booklet - the practical pocket book for Personal Leadership Program (2007)

Jesper Lemmich, Den Tabte By, Gyldendal (2007)