Gratis workshop                 Gratis materiale                   PLP kursus                    Kontakt os                   FAQ
Bogforsiden-Gør det du er bedst til


Forsiden
       Om bogen
           Forfatterne
            Uddrag
           Anmeldelser
       Presse
Køb bogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gør det du er bedst til!

Dette simple gamle livsråd - senest anvendt som velklingende slogan af Danske Bank i deres reklamekampagner - er nu også blevet til en bog med undertitlen 4 trin til personlig ledelse med New NLP™, skrevet af Henrik Wenøe og Jesper Lemmich. Og hovedbudskabet i denne nye NLP bog om ledelse er ikke til at misforstå. Start med det, der virker! Gør det du er bedst til! Glem alt om at svælge i problemer og selvmedlidenhed, hvis du vil have succes som leder og som menneske i det moderne informationssamfund!

Finanskrisen er en af de udfordringer i det moderne informationssamfund

En af de udfordringer, som dette moderne informationssamfund har bragt med sig, er den største finanskrise, verden nogensinde har oplevet - en krise som vi i disse dage befinder os lige midt i. Hvert eneste sekund døgnet rundt løber dugfriske informationer tværs over kloden med lysets hastighed og får det nervøse marked til at reagere med nye vanvittige udsving - ét skridt frem og fem tilbage. Ingen ved, hvornår vi når bunden. Måske har vi endnu kun lige har taget en lille træningstur tur ned af den grønne børneløjpe, før det rigtigt går løs på den sorte voksenløjpe.

Hvordan agerer du som leder?

Hvordan agerer du som leder - af dig selv, din familie, din afdeling eller din virksomhed - under disse for vort land så alvorlige forhold? Er du i stand til at mobilisere den indre ro og beslutsomhed, der er nødvendig for, at du kan placere dig i orkanens øje og føre dit skib sikkert i havn, eller går du ned med mand og mus blandt de uforudsigelige skær, som selv ikke de bedste søkort fra det gamle industrisamfunds tid kunne forudsige?

Vi må se i øjnene, at den uforudsigelighed, som det moderne informations-samfund har ført med sig, er kommet for at blive. Dette er hverken den største eller den sidste store krise, vi kommer til at gennemleve i vores tid. Vi må forvente at komme til at opleve opture og nedture med stadigt stigende frekvens i de kommende årtier, og i dette lunefulde kaos er personlig ledelse den helt centrale ledelseskompetence - evnen til at kunne lede dig selv, så du kan lede andre lige præcis som de personer, de er, uanset hvor højt stormen raser i dig selv, på kontoret, i hjemmet eller ude i verden.

Personlig Ledelse er den helt centrale ledelseskompetence

Henrik Wenøe og Jesper Lemmich giver i Gør det du er bedst til! - 4 trin til personlig ledelse med New NLP™ et helt nyt og skelsættende bud på, hvordan du leder dig selv og andre mennesker i en stadig mere kompleks verden, hvor beslutningerne skal tages hurtigt og præcist, og hvor det forventes, at du er i stand til at bevare din beslutningsdygtighed, når det hele er ved at koge over.

Bogen giver dig en konkret anvisning på, hvordan du leder dig selv med 4-trins modellen Personal Leadership Spiral™ og New NLP™. Gennem historier fra deres dagligdag som ledere og coaches, præsenterer forfatterne en serie helt konkrete beviser på, hvorfor det giver så meget mere mening at starte med at fokusere på det, der allerede fungerer, når du skal lede dig selv i det moderne informationssamfund, frem for at søge at optimere sig frem gennem problemløsning, sådan som man gjorde i det gamle industrisamfund.

En bog om lederudvikling, som bygger på mange års erfaringer

Det materiale, som Henrik Wenøe og Jesper Lemmich præsenterer i denne bog, bygger på de erfaringer, som de og deres kolleger i Acuity World har opnået gennem mange år, når de har været ude og undervise ledere og medarbejdere i nogle af de største danske og udenlandske virksomheder i kunsten at lede personligt med New NLP™.

Derudover indeholder Gør det du er bedst til! - 4 trin til personlig ledelse med New NLP™ en spændende og utraditionelt vinklet beretning til NLP-feinschmeckerne om det historiske forløb, der ligger til grund for Bandler og Grinders oprindelige udvikling af NLP samt den videreudvikling af New NLP™, som forfatterne praktiserer og bygger deres 4-trins model til personlig ledelse op omkring - en videreudvikling som i høj grad er blevet katalyseret af den kendte amerikanske NLP-træner, Joseph Riggio, hans ideer og træningsmetoder.

Gør det du er bedst til! - 4 trin til personlig ledelse med New NLP™ udkom d. 24/11-08 på forlaget Acuity World Press og kan købes på Acuity World webshop eller hos de fleste velassorterede boghandlere.